Julen 2023
Julemeny 3-retter
Forretter
Rakfisk fra Valdres, lefse, rødløk, Rørosrømme, rødbet og dill
eller
Gravet Elg fra Kistefoss, tyttebærrømme og syltet løk rugbrød
Hovedretter
Lutefisk
Serveres med stekt bacon, ertestuing,
assortert sennep og lefser
(2 serveringer)
eller
Pinnekjøtt
Rotmos, Vossakorv, mandelpotet og sjy
(2 serveringer)
Desserter
Riskrem med rød saus
eller
Multekrem og krumkaker
825,- pr person
Smørbrødmeny - Julevariant
Røkelaks og eggerøre
Marinert sild, egg og dill
Roastbeef, syltet agurk, sprøstekt løk og pepperot
Lun ribbe med råmarinert rødkål
Håndpillede reker med dill
Tartar av Okse med pepperot og eggeplomme
160,- per smørbrød
(vi anbefaler 3 stk pr person)
Selskapsmeny 3-retter
Forretter
Pannestekte Kamsjell fra Frøya,
jordskokk og brunet smør
eller
Gravet Hjort fra Hjembu gård, jordskokk, tyttebær og urtesalat
Hovedretter
Bakt kveite, Skalldyrsaus og fennikelsalat
eller
Reinsdyr, glasert løk, jordskokk og Bourdelaise-saus
Desserter
Pudding på Tjukkmelk fra Røros, med multer og karameliserte pistasjnøtter
eller
Hvit sjokolademousse, med multer og karamelisert sjokolade
825, kr pr person
Bon Lio-Meny (8-10 retter)
Spanske referanser og smaker, norske råvarer i toppklasse, stort sett sjømat og grønnsaker, én eller to kjøttretter og dessert.
1820,- pr person