top of page
MangelsGarden-44.jpg

Julen 2023

Julemeny 3-retter

Forretter

 

Rakfisk fra Valdres, lefse, rødløk, Rørosrømme, rødbet og dill

eller

Gravet Elg fra Kistefoss, tyttebærrømme og syltet løk rugbrød

 

Hovedretter

Lutefisk

Serveres med stekt bacon, ertestuing,

assortert sennep og lefser

(2 serveringer)

eller

Pinnekjøtt

Rotmos, Vossakorv, mandelpotet og sjy

(2 serveringer)

 

Desserter

Riskrem med rød saus

eller

Multekrem og krumkaker

 

825,- pr person

Julelunsj (Smørbrød)

Røkelaks og eggerøre

Marinert sild, egg og dill

Roastbeef, syltet agurk, sprøstekt løk og pepperot

Lun ribbe med råmarinert rødkål

Håndpillede reker med dill

Tartar av Okse med pepperot og eggeplomme

 

160,- per smørbrød

(vi anbefaler 3 stk pr person)

Selskapsmeny 3-retter

Forretter

 

Pannestekte Kamsjell fra Frøya,

jordskokk og brunet smør

eller

Gravet Hjort fra Hjembu gård, jordskokk, tyttebær og urtesalat

 

Hovedretter

 

Bakt kveite, Skalldyrsaus og fennikelsalat

eller

Reinsdyr, glasert løk, jordskokk og Bourdelaise-saus

 

Desserter

 

Pudding på Tjukkmelk fra Røros, med multer og karameliserte pistasjnøtter

eller

Hvit sjokolademousse, med multer og karamelisert sjokolade

 

825, kr pr person

Bon Lio-Meny (8-10 retter)

Spanske referanser og smaker, norske råvarer i toppklasse, stort sett sjømat og grønnsaker, én eller to kjøttretter og dessert.

1820,- pr person

bottom of page