Kalender

 
segni roll up lo res.jpg

PIEMONTESISK AFTEN MED SEGNI DI LANGA

Gian Luca Colombo og hans hjertebarn og vinhus Segni di Langa holder til i Roddi i Langhe, Piemonte. Der produserer han dolcetto, barbera, pinot nero og nebbiolo etter biodynamiske prinsipper.

Den 1. mai kommer han til Mangelsgården, med seg har han bland annet:

-NU vino rosso 2017
-Langhe pinot nero 2017
-Barbera d'Alba Superiore 2016
-Barbera d'Alba 2017
-Nebbiolo d'Alba 2017

Vi serverer alle vinene på glass og Gian Luca henger i baren.

Varmt velkommen!

Mer Info

castell-in-villa-fleury-facebook.jpg

CHAMPAGNE MØTER CHIANTI

Mangelsgården og Non Dos inviterer til en aften med to legendariske vinhus på hver sin side av Alpene.

Fra Chianti Classico kommer Prinsesse Coralia Pignatelli della Leonessa som siden 1968 har kultivert eiendommen Castell’in Villa etter økologiske prinsipper. Coralia har aldri latt seg rive med når nye trender har inntatt regionen. Selv på 80-tallet når «motejouralistene» mente at bruken av små, nye eikefat var veien å gå var hun tro mot egne oppfatninger om at ekte, tradisjonell Chianti Classico kun skal smake av druer og jordsmonn. Lav avkastning, druer plukket og selektert for hånd, spontanfermentering og modning på store gamle eikefat er stikkord for kvaliteten på vinene fra Castell’in Villa.

Champagne-huset Fleury, etablert i 1895, ligger i Courteron i Vallée de la Seine, Côte des Bar og drives i dag av fjerde generasjon - Jean-Pierre Fleury og hans familie. De kultiverer 15 hektar vinmark etter biodynamiske metoder og var første produsent i Champagne som i 1989 fikk Demeter-sertifisering. Druene håndplukkes og spontanfermenteres i ståltanker og 6000 liter store, gamle eikeliggere.

Torsdag 2:e mai 18.00

Hva: Smaking av 8 viner

Påmelding til konsumentsmaking: booking@mangelsgarden.no


TIDLIGERE EVENEMANG

 
IMG_4425.jpg
Friuli Wine.jpg

BARHENG MED GRIESEL & COMPAGNIE

Griesel & Compagnie er del av den nye bølgen av unge og spennende boblevinprodusenter fra Tyskland. Kom og smak med vinmaker Nico Brandner!

Lørdag 3:e Mars 17.00-22.00 Plass: Mangelsgården, Storgata 36H Oslo

 

ØSTERS MED FUGLEN

Førstkommende tirsdag vil naturbarnet, havsankeren, cocktailkunstneren og østerselskeren Halvor Digernes fra Fuglen servere østers her på Mangelsgården. Forvent topping fra det nære vestland til det fjerne østen og vask det hele ned med en håndfull av Halvors champagne cocktailer. Vi knekker østers fra 18-20 eller vi går tomme for dem. Sees!!

Tirsdag 12:e Feb 18.00-20.00 Plass: Mangelsgården

 

FRIULI WINEMAKERS DINNER

Mangelsgården og Vininor inviterer til winemakers dinner med to fantastiske vinprodusenter fra Friuli.

Mer info

Tirsdag 19:e Feb 18.00

Påmelding: booking@mangelsgarden.no

 
Occhipinti, Arianna jobber med druemost.jpg

ALLE HJERTERS DAG MED ARIANNA OCCHIPINTI

Dette er en fantastisk mulighet til å møte et ikon inom vinverden! Vi kommer til å servere alle Ariannas viner på glass men kan også tillby smaksflighter. Alle er velkomne til å droppe inom baren og slå av en prat med Arianna og ta et glass eller to.

Torsdag 14:e Feb 17.00-21.00 Plass: Mangelsgården